Szívpárna Program

az emlőrákos betegek        fájdalmainak enyhítéséért

Partnereink

A Mellrákfórum - Nem vagy egyedül

Magyarországon évente megközelítőleg 7000 új beteget diagnosztizálnak mellrákkal. A Mellrákfórum közösségében érintettként sok olyan információt, gyakorlati tudást birtoklunk, amit egy, daganatos betegségen át nem esett ember nem, így tevékenységünk hiteles, és mindenképp hasznos a hozzánk fordulóknak. 

Két fő feladatunk : 

1./ Az  egészséges nőket megfelelő, korrekt információkkal érjük el. Betegségünk alatt megtapasztaltuk, hogy az interneten, vagy a folyósói beszélgetések során milyen sok – akár káros  információ kering.  Ezt a hiányosságot szeretnénk megszüntetni, ezért már egy éve üzemeltetünk egy weboldalt, amely 2015.októberére teljesen megújul, hogy még jobban szolgálja a két fő célt . www. mellrakforum.hu

2./    A mellrákkal küzdő betegtársaknak való segítségnyújtás, kezdve a diagnózistól, a műtéten, a kezeléseken át egész a gyógyulás hosszadalmas folyamatáig.  Saját tapasztalatunkkal és szakértő segítőinkkel erős hátteret tudunk adni a betegséggel megküzdő nőtársainknak. Ebben a tevékenységünkben új elemként a Baptista gyülekezettel együttműködve segítünk eljuttatni a szívpárnákat a hozzánk fordulókhoz. A frissen műtött nőtársak egy Szívpárna - csomaghoz juthatnak ha megkeresnek minket. 

Elérhetőségeink :

www.mellrakforum.hu

info@mellrakforum.hu

Balassa Gabriella 06/30-922-6503


mellrakforum_polo_felirat_03-page-001.jpg